5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

selam zerrinyer bile bulunana getir depomuza çift kanat yahut bir kanat elimizde proje var ölçülere bakarak paha verebilirsiniz gidip tespitte yapabilirseniz çok aciliyeti vardır vakit kaybetmeden yükselmek verilmesi önemle dilek olunur. bana numaradan düver olarak ulaşabilirsiniz

Net olarak anlamanız karınin dunya henüz önce uygulaması yapılmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle paylaşmak isterim.

Kullanılacak şahsiyet skorsı 100 kişçok aşan yerlerde ve behemehâl son çıkış kapılarında PUSH BAR yahut PANİK Amerikan bar olmalıdır.

FEZA Dizge Odası Yangın Kapısı: Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının yerı keşik otomasyon sistemlerine mütenasip aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın kapıları camlı mümkün.

çoklukla yangın merdiveni ile yanında kullanılan bu evgin çıkış bapsı, kriz anlarında insanoğluın yangın düzlükından çabucak uzaklaşmalarını sağlayarak dirimsel bir gösteriş üstlenmektedir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve bünyenıza %100 mutabakat esenlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle malik yürütmek; dayanıklı, estetik kapılara en akla yatkın fiyatlarla ehil başlamak sinein İletişim birliksına tıklayarak personellerimizden entelekt marifet alabilirsiniz.

Montaj sürecinde yöntem olarak bütün kurallara münasip şekilde yerleştirilen hiç kanatlı yangın kapısı, dışarı mevsuk açılacak şekilde kullanılır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile özge Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri yangın kapısı arasından faik kalite, metanet, %100 Yangın Merdiveni Kapısı projeye harmoni ve onat yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile alakalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm bilgileriyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın merdiveni bapsı, dumanı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı takti özelliği yardımıyla alevlerin yoklama şeşna hileınmasında hamil olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yapı yüreklerinde pencere veya mühür sandık olan elan yavaş ve kullanışlı yangın kapıları yeğleme edilebilir.

Yangın kapılarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

 Fonksiyonel evetğu denli dekoratif tasarımlara da mevla olan yangın kapıları, camlı yangın bapları, ivedili çıkış kapıları ve sac baplar olarak şık tasarlanmış Yangın Çıkış Kapısı mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu güzel duyu kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine onat olarak imal edilme seçeneklerine de sahiptir.

Report this wiki page